Hirdetés

Mad Max: A harag útja - végre tudjuk mikor érkezik a fekete-fehér változat

|

Nem kell már sokat várnunk arra, hogy beruházhassunk a Mad Max: A harag útja fekete-fehér verziójára.

Hirdetés

George Miller múlt évben adott egy interjút, amiben elárulta, hogy eredetileg fekete-fehérben szerette volna mozikba küldeni a Mad Mad: A harag útját. Ez végül nem történt meg, de a rendező biztosított róla minket, hogy egy ilyen verzió előbb-utóbb elérhető lesz. Van egy jó hírünk azoknak a rajongóknak, akik már Miller nyilatkozata óta erre várnak, ugyanis végre megvan a megjelenési dátum.

Hirdetés

A Warner Bros. Home Entertainment bejelentette, hogy a Mad Max Magas Oktánszámú Gyűjtemény (Mad Max High Octane Collection) idén december 6-án érkezik. A különleges tartalmak mellett az összes eddigi Mad Max film megtalálható lesz a csomagban, egészen az 1979-es eredeti darabtól A harag útjáig. A lemezek között megtaláljuk továbbá a "A harag útja fekete és króm" kiadását, ami a fekete-fehér verzióval egyenlő.

Azoknak sem kell aggódniuk, akiknek csupán a fekete-fehér változatra fáj a foguk, ugyanis azt különállóan is megvásárolhatják majd (természetesen jóval olcsóbban, mintha az egész gyűjteményre ruháznának be). Arról egyelőre sajnos nincs információnk, hogy Magyarországon is elérhetőek lesznek-e az új Blu-ray és DVD kiadások.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.