Hirdetés

Mad Max: A harag útja - Kivágott jelenetek érkeztek, és jöhet a Furiosa spin-off?

|

Hirdetés

Lassan vége a blockbuster szezonnak, mely idén a meglepetések mellett (Jurassic World bevétele megvolt?) inkább a csalódásokról szólt (Terminátor: Genysis, Fantasztikus Négyes). Viszont májusban volt egy Mad Maxünk, melyet ugyan sokan féltettek az eltolt premier és az utóforgatások miatt, de a végeredmény akkorát szólt, hogy arre nem sokan fogadtak volna! A rendező George Miller egy olyan mesteri és üdítően friss nyári mozit hozott el nekünk, mely nem kicsit mutatott be a mostanában készülő blockbuster filmeknek, és ami valószínűséggel nem kevés Top 10-es listára fog felkerülni az év végén. A DVD és Blu-Ray megjelenés sincs már távol (szeptember 1), mely reményeink szerint mindenképp tartalmazni fog pár kivágott jelenetet. Egy ilyen videó szivárgott ki most az internetre, amit alább tekinthettek meg. Érdekes jelenetek, de nem tettek volna hozzá sokat a filmhez, így érthető, miért végezték a vágószoba padlóján. http://indavideo.hu/video/Eszelosen_jok_a_Mad_Max_4_kivagott_jelenetei A másik hír, miszerint érkezhet egy Furiosa központú folytatás/spin-off, a Deadline jelentései szerint erről hamarosan megkezdődhetnek a tárgyalások. Ugyan egy folytatás már be van jelentve, viszont a rendező 2 folytatáson is gondolkodik már egy ideje, melyből az egyik így nagy valószínűséggel Charlize Theron karakterét helyezné a középpontba. A színésznő még nem beszélt a folytatásba való visszatéréséről, mindenesetre mi örülnénk neki, ha nem hagyná el ezt a remekül újraindított franchise-t, és nem csak a spin-offban tűnne fel ismét (ha lesz egyáltalán), hanem a következő kalandban is, ismét Max oldalán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.