Hirdetés

Mad Max: Fury Road - Így néznek majd ki a járgányok

|

A Mad Max: Fury Road című negyedik folytatás 2012. áprilisában forog majd Tom Hardy elszólásának köszönhetően, aki felvilágosította a sajtó emberkéit az indulásról.

Hirdetés

A MadMaxMovies.com ráadásul lőtt egy pár igen érdekes fotót is a forgatás előkészítéséről, leginkább a filmben fellelhető verdákról készítettek bizonyítékokat. A Mad Max: Fury Road-ot az első három részt is jegyző George Miller készíti el, aki megesküdött emberre és istenre, hogy méltó folytatást gondolt ki a franchise-nek - ebben segít majd neki Doug Mitchell producer és Tom Hardy, a főszereplő is. Rajta kívül visszatér még az ereeti filmek főellenfele, Toecutter is. A becsült premier 2014.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.