Hirdetés

Mad Max: Fury Road - Itt az első kép

|

Végre nem csupán halovány utalásokat és információkat kaphatunk a készülődő Mad Max filmről, hiszen befutott a legelső fotó, amin Tom Hardy látható főszereplőként.

Hirdetés

A Mad Max: Fury Road esetében Namíbiában forgott utoljára a kamera, George Miller mindent megtesz annak érdekében, hogy a Fury Road méltó legyen a Mad Max névhez. Ha Tom Hardy kinézetére pillantunk a legelső képen, akkor mi is átérezzük, hogy nagyon sikerült elcsípniük a poszt-apokaliptikus hangulatot, bár a régi filmeket nehéz lesz minőségben megközelíteni, azért nem lehetetlenség. A további szerepekre Nicholas Hoult, Teresa Palmer, Charlize Theron, Zoe Kravitz, Adelaide Clemens, Riley Kenough és Rosie Huntington-Whiteley írt alá, a főgonoszt Hugh Keays-Byrne alakítja majd. Tervezett premier valamikor 2014 elején. A folytatásban megfigyelhető Hardy teljes gúnyája, nektek hogy tetszik?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.