Hirdetés

Mad Max: Fury Road - Tolódik a forgatás

|

Döcögősen indul a Mad Max: Fury Road életútja, ugyanis nem egyszer és nem kétszer tolták már arrébb azt a bizonyos forgatási dátumot, de most úgy tűnik, hogy megvan az igazi.

Hirdetés

A Mad Max: Fury Road elképzeléséért és megvalósításáért az első három részt is jegyző George Miller felel, aki mindenképpen minőségi és hangulatos folytatást szeretne összehozni Doug Mitchell producerrel. Megtalálták már a főszereplőt is Tom Hardy (Eredet, The Dark Knight Rises) személyében, akinek az lesz a feladata, hogy megvédjen öt lányt a banditáktól való fenyegetéstől. Az öt hölgyet Zoe Kravitz, Riley Keough, Teresa Palmer, Charlize Theron és Adelaide Clemens alakítja majd. A főellenfél nem fog változni, az eredeti klasszikus filmekből megismert Toecutter (Hugh Keays-Byrne) visszatér, hogy szembe nézzen Mad Max barátunkkal. A Mad Max: Fury Road-ot a legfrissebb infók szerint 2012 elején kezdik el forgatni (de nem a korábbi Broken Hill-ben) és 2014-ben jelenik meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.