Hirdetés

Mad Max: Fury Road - Trilógiává bővül!

|

George Miller, a Mad Max univerzum mindenható atyja olyan kijelentést tett, amit egy kicsit mindannyian éreztünk lógni a levegőben, miszerint nem csak negyedik Mad Max film lesz.

Hirdetés

A Mad Max: Fury Road nevezetű epizód Tom Hardy-val nem az egyetlen, amit az illetékesek terveznek, sőt! Miller-nek a helyszínnel kapcsolatos gondok és kivárás után (hatalmas mennyiségű eső zúdult az ausztrál forgatási vidékre, ami posztapokaliptikus stílusból átment dzsungelbe, így más helyet kellett keresni) elég ideje maradt gondolkozni Mad Max jövőjén, és a legújabb nyilatkozata szerint egyenesen trilógiát terveznek. A Fury Road forgatókönyve már rég az íróasztalon porosodik, de már végeztek a következő rész szkriptjével és írás alatt áll a harmadik is. Miller örvendezve magyarázta, hogy ha így összeáll fejükben a történet, sokkal könnyebben dolgozhatják ki a karakterek motivációit, szándékait, hovatartozását. Doug Mitchell producer mellesleg azt nyilatkozta, hogy rettentően sokba fog kerülni a Mad Max: Fury Road, állítólag több, mint 200 milliós büdzséről beszélünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.