Hirdetés

Mad Shelia - Kína elmebajos válasza a Mad Maxre

|

Kínában megpróbálták leutánozni George Miller zseniális Mad Maxét, a trailerből kiderül, hogy sikerült-e nekik.

Hirdetés

A Mad Max: A harag útja az elmúlt évek egyik legkiemelkedőbb alkotása, ami egészen új szintre emelte az akciófilmek felé tűzött elvárásainkat. Ritka, hogy egy blockbuster ennyire kitűnően rezonáljon a nézőkkel és kritikusokkal egyaránt, ami önmagában bizonyítja George Miller filmjének nagyszerűségét. Várható volt, hogy érkezik majd néhány mozi, amelyek megpróbálják leutánozni a Mad Max stílusát, de most Kínából egy olyan filmelőzetest kaptunk, ami nem csupán átveszi A harag útja jellemzőit, hanem különösebb erőfeszítés nélkül lemásolja az egészet úgy ahogy van, csupán jóval csekélyebb költségvetéssel, hozzáértéssel, na meg persze ázsiai színészekkel.

Hirdetés

A Mad Shelia előzetesét fönt találjátok, Mad Max rajongóknak pedig kötelező megnézniük, már csak azért is, hogy egy jót nevessenek, vagy a fejüket a tenyereik közé fogva fontolgassák, hogy elhagyják ezt a bolygót. Bármilyen reakciót vált ki belőletek a trailer, sajnos Mad Shelia kalandjai nem tűnnek túl szórakoztatónak, de még viccesnek sem. Nem újdonság, hogy népszerű filmekből paródiákat készítsenek, és függetlenül attól, hogy legtöbbjük egészen borzalmas, általában azért látszik a szándék, hogy a készítők megpróbálták humorosan remakelni áldozatukat, viszont a kínai Mad Maxben ennek jelét egyáltalán nem találjuk.

Egyenlőre nem tudni, hogy Kínán kívül megjelenik-e a film valamilyen formában, de ha máshol nem, Netflixen talán felbukkan majd előbb-utóbb. Reméljük Millerék minél előbb szállítják A harag útja folytatását és inkább annak a trailerén gyönyörködhetünk az ilyenek helyett.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.