Hirdetés

Madagaszkár pingvinjei - Alakul a saját film

|

Szó volt róla már korábban is, hogy a Madagaszkár legviccesebb mellékszereplői, azaz a négy pingvin megkapja a lehetőséget, hogy külön filmben is bizonyítson - alakul a dolog!

Hirdetés

A pingvinek hatalmasat alakítottak a Madagaszkár filmekben és a saját sorozat után várható volt az önálló film is, amire nem is kellett sokat várni, hiszen nem is olyan régen bejelentették. A Madagaszkár pinvginjei spin-off eddig csak tervben volt, de a DreamWorks megemberelte magát és választott egy rendezőt a projekthez, aki nem más, mint a Mézengúz készítője: Simon Smith. Természetesen nem lesz egyedül a munkában, hiszen megkapta maga mellé az Alan J. Schoolcraft - Brent Simons párost, akik korábban a Megaagyat szállították közösen. A tervezett megjelenés 2013 nyara.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.