Hirdetés

Mads Mikkelsen alakítja Hannibal Lectert

|

Az NBC megtalálta leendő sikersorozatának másik főszereplőjét is: a legfrissebb hírek szerint Mads Mikkelsen alakíthatja Dr. Hannibal Lectert.

Hirdetés

A korábban Anthony Hopkins által zseniálisan hozott figura az NBC tervezett sorozatában játszik főszerepet és a legújabb értesülések alapján a castingosok választása a dán színészre, Mads Mikkelsenre esett. A sorozatban Hugh Dancy játssza Will Graham nyomozó szerepét, aki sorozatgyilkosok nyomában járva kéri a doktor segítségét nem is sejtve, hogy ő is az üldözöttek közé tartozik. Vajon Anthony Hopkinst megkeresték a szerep lehetőségével? Mikkelsen ennek ellenére remek választásnak bizonyulhat, hiszen karakteres arca van és ha kell, rendkívül pszichopata ábrázatot tud felvenni. A Hannibal sorozatot A sötétség 30 napja rendezője, David Slade jegyzi.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.