Hirdetés

Mads Mikkelsen felfedte a szerepét a Zsivány Egyesben

|

Mads Mikkelsen felfedte, hogy kit fog alakítani a Zsivány Egyesben, amiről eddig csak annyit lehetett tudni, hogy kivételesen nem a negatív oldalt erősíti.

Hirdetés

Nem elég, hogy pont most kaptuk meg a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet első előzetesének a szinkronos verzióját, a filmben szerepet vállaló Mads Mikkelsen is felfedte régóta titkolt szerepét, amiről eddig csak azt lehetett tudni, hogy kivételesen nem a negatív oldalt fogja erősíteni a dán színész, ellentétben a Doctor Strange-el.

Hirdetés

Ő fogja játszani a Felicity Jones alakította Jyn Erso... apját. Ez pletyka szinten már korábban is napvilágot látott és a trailer elemzésünkben mi is megemlítettük, most azonban maga a színész árulta, pontosabban kotyogta el, amikor a Sky News faggatta:

Felicity Jones játssza ezt a szeretni való, de erős, fiatal nőt. Én pedig az apját és... túl sokat mondtam, sajnálom.

További pletykák szerint Jyn és Erso apuka viszonya korántsem felhőtlen, ezért kényszerül rá a fiatal lány, hogy fiatal korától fogva az utcán éljen és magáról gondoskodjon és nagy valószínűséggel ekkor akadt az útjába egyetlen társa, az Alan Tudyk alakította robot. Ha igazak a rendező, Gareth Edwards szavai, akkor a Zsivány Egyes nem fekete vagy fehér lesz, mint a korábbi Star Wars-filmek, hanem szürke és egyelőre ez az apa-lánya kapcsolat is ezt látszik alátámasztani. Ti mit gondoltok? A Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet decemberben röpül be a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.