Hirdetés

Maggie - A zombivá válás gyötredelmei

|

A szokásos zombis filmekkel ellentétben a Maggie című alkotás egészen másfajta módon mutatja be azt a folyamatot, ahogyan a harapás után az áldozat átváltozik élőhalottá.

Hirdetés

Henry Hobson rendezőnek olyan esély adatott meg, amellyel eleddig még senki sem próbált meg nagyobb viszonylatban élni. Az úriember érthet valamit a zombikhoz és hasonló lényekhez, hiszen munkálkodott a The Walking Dead csapatában, kivette a részét a Frászkarika és A dolog háttérmunkálataiból is. Ennek ellenére a Maggie című filmet inkább drámának, mint horrornak szánja: a történet egészen másfajta szempontból mutatja be a zombikat, mint ahogyan azt eddig láthattuk. A Maggie sztorijában egy 16 éves lány (Chloe Moretz) áll a középpontban, aki áldozatául esik egy zombitámadásnak és elszenved egy csúnya harapást, amelyből tudjuk jól, hogy mi következik. Ám ahelyett, hogy Maggie rögtön átváltozna élőhalottá és a családjára támadna, neki hat hónapba telik, mire a folyamat végbemegy. A filmben azt mutatják be, hogy az eset hogyan hat a családra, miképp próbálják feldolgozni az elkerülhetetlent, és vajon mit fognak tenni, ha bekövetkezik a legrosszabb.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.