Hirdetés

Maggie trailer - Schwarzenegger és a zombik

|

Hirdetés

Bármennyire is ódzkodtunk először a Maggie koncepciójának hallatán, az első előzetes alapján mégiscsak működhet és Arnold Schwarzenegger is olyan szerepben bukkanhat fel, amelyben nem sűrűn láttuk eddig: egy karakterközpontúnak ígérkező dráma főszereplője lesz (horrorelemekkel megfűszerezve). Az már csak a meggyszem annak a bizonyos tortának a habján, hogy a hátteret egy fertőzés adja, ami Schwarzi farmer karakterének kislányát (Abigail Beslin) szépen-fokozatosan élőhalottá változtatja. A filmet Henry Hobson dirigálta, aki korábban nem rendezett még soha, de olyan projektekből vette ki a részét, mint a Sherlock Holmes, a Robin Hood, a Rango, a Dolog és a Magányos lovas, így jár neki az esély a bemutatkozásra. https://www.youtube.com/watch?v=EWU0D9K1g5E A Maggie 2015. április 22-én mutatkozik be Amerikában a Tribeca Filmfesztiválon, majd a mozikba is eljut alamikor, remélhetőleg hozzánk is. Mit gondoltok róla?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.