Hirdetés

A Mágia Története Észak-Amerikában‬ - Új sorozat J.K. Rowling-tól

|

Hirdetés

A varázsvilág nagyobb, mint képzelted! J.K. Rowling új történetsorozatának hála pedig napról napra egyre többet tudhatsz meg róla, ahogyan folyamatosan érkeznek az érdekesebbnél-érdekesebb elbeszélések. Az Észak-Amerikai mágiáról szóló mesék ráadásul minden érdeklődő számára elérhető a Pottermore weboldalon, akár magyar nyelven is!

Legendás állatok és megfigyelésük - Új Rowling történetek!A varázsvilág nagyobb, mint képzelted! Tudj meg többet róla! J.K. Rowling #AMágiaTörténeteÉszakAmerikában című történet sorozatot jelenetet meg a Pottermore weboldalon! #LegendásÁllatokÉsMegfigyelésük Közzétette: MozICom – 2016. március 8.
Az új történeteket már csak azért is érdemes átrágni, mert még idén mozikba kerül a Legendás állatok és megfigyelésük, ami szintén Észak-Amerikába kalauzolja majd el a nézőket. A film premierje 2016. november 18-án esedékes, főszereplője az Oscar-díjas Eddie Redmayne lesz.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.