Hirdetés

Magneto vs. Gandalf - Ian McKellen tudja, hogy ki nyerne

|

Joggal mondhatom, hogy mindannyian kíváncsiak lennénk arra, hogy ha az Ian McKellen által megformált két legendás alak, Gandalf és Magneto összecsapna, akkor ki diadalmaskodna. Nos, a színész tudja a választ!

Hirdetés

Ian McKellen eljátszott néhány legendás karaktert már karrierje során, de abban biztosak lehetünk, hogy a két legfőbb alakítása nem más, mint Magneto (X-Men filmek) és Gandalf (Gyűrűk Ura filmek, Hobbit) életre keltése. A színész legutóbb részt vett A hobbit: Váratlan utazás népszerűsítésében, valaki pedig megkérdezte tőle hirtelen ötlettől vezérelve, hogy szerinte ki nyerne egy feltételezett összecsapásban: Magneto vagy Gandalf? McKellen nem volt rest és válaszolt: "Tudod, Gandalf sokkal erősebb, mint Magneto" - felelte. "Igen, minden alkalommal ő győzedelmeskedne. Az öreg fickó minden alkalommal megcsinálná. 7000 éves. Minden tudás a birtokában van." McKellen legközelebb a december 13-án érkező A hobbit: Váratlan utazásban láthatjuk, de feltűnik még az X-Men.: Az elsők folytatásában és a további két Hobbit epizóban is. Szerintetek ki erősebb kettejük közül?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.