Hirdetés

Magnumot idézi meg az Archer 7. évadának előzetese

|

Hirdetés

Az FX népszerű animációs sorozatának készítői (Adam Reed-del az élen) már korábban is többször bizonyították, hogy zsenik, az Archer előző hat évadának mindegyike színtiszta szórakozás volt, ráadásul folyamatosan kikacsintanak a nagy klasszikusokra, például egy egész évadot a Miami Vice előtti tisztelgésnek szenteltek. Most, hogy a hetedik szezon premierje már a horizonton van, bemutatták az évad beharangozóját, de nem ám akármilyen formában! Az Archer P.I.  névre keresztelt trailer Tom Selleck örökbecsű szériáját, a Magnumot (Magnum P.I.) idézi meg minden porcikájában, annak intróját képkockáról-képkockára tökéletesen lemásolva, természetesen az Archer karaktereivel megtömve. Ezt muszáj látnotok: https://www.youtube.com/watch?v=SdoDtIUPlVM Akkor már ne hagyjuk ki a két videó összehasonlítását sem: https://www.youtube.com/watch?v=hzPCR4vUguk Az Archer 7. évada március 27-én rajtol el az FX csatornán, ami Adam Reed tavalyi nyilatkozata szerint a folytatás még szexibb és veszélyesebb lesz, mint az eddigiek. Már alig várjuk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.