Hirdetés

Magyar Box Office 11. hét - Nálunk is sláger a Zootropolis

|

Hirdetés

Legutóbbi összefoglalónk óta a szószátyár Deadpoolt letaszították trónjáról, ugyanis hozzánk is elért az a hullám, ami pár héttel ezelőtt az észak-amerikai Box Office listákon is lejátszódott. Megérkezett hazánkba a Disney legújabb animációs filmje, a Zootropolis - Állati nagy balhé. Kritikánkból kiderül, hogy a siker jól megérdemelt, ugyanis kritikusunk szerint évek óta nem láthattunk ilyen jó filmet a Disney-től. Ugyan a Zootropolis már március eleje óta a mozik kínálatában van, mégis a 11. hét egyik újonca sem volt képes megközelíteni eredményeit, pedig most debütált a tinidisztópia filmsorozat legújabb epizódja, A hűséges és Gerard Butler ismét magánakcióba indult, ezúttal a Londont ostromló terroristák ellen. Utóbbi megjelenésének apropójából összeszedtünk tíz hasonlóan keménykötésű fickót a filmvilágból. Meglátjuk, hogy a hónap végére hogyan alakul a felállás és kiderül, hogy a Zootropolis képes lesz-e megtartani előkelő helyét, ugyanis rövidesen betoppan Batman és Superman, akik egymást püfölve nagyban változtathatnak azon a toplistán, amit idelent láthattok. A Magyar Box Office március 10-16. toplistája:

11 het
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.