Hirdetés

Magyar Box Office 14. hét - A titánok összecsapása az élen

|

Hirdetés

Habár a kritikusok többsége nincs pozitív véleménnyel a Batman és Superman összecsapásáról, ennek ellenére a rajongókat nem sikerült eltántorítaniuk Zack Snyder tökéletesnek semmiképp sem mondható képregényfilmjétől. A lelkes rajongók és a negatív kritikák miatt kíváncsi váló nézők pár napja egészen a világszinten 700 milliós bevételi határig tolták a filmet, ugyan ezzel a film nem vált rekorderré, mégis a negatív kritikák ellenére és az első hét óta rohamosan csökkenő érdeklődés ellenére egészen meglepő. Ahogyan külföldön, hazánkban is hasonlóképp játszódtak le az események a DC két legnagyobb szuperhősének harcát illetően, de a csökkenő nézőszám annyira nem volt erős magyar viszonylatban, hogy a toplista első helye veszélybe kerüljön. Pedig a Tom Hanks által pénzelt, az előzőnél sokkalta nagyobb görög lagzi elég szép fogadtatásban részesült és ezzel az előző összefoglalónk óta a Zootropolis már csak a dobogó aljára fért fel. A görög lagzi mellett egy másik premierfilm is érkezett, ugyanis a hét elején debütált az Eddie, a sas, amely, ugyan még csak az év elején járunk és felelőtlen volna ilyet állítani, de nagy eséllyel az idei év egyik legjobb feel-good mozija lett. Sajnos bármennyire is szórakoztató és inspiráló lett a film, Eddie nem szárnyal annyira a pénztáraknál. Lejjebb görgetve megtekinthetitek a Magyar Box Office 2016. március 31 - április 6. heti toplistáját:

box office
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.