Hirdetés

Magyar Box Office 16. hét - Melissa McCarthy, fordulatos thriller és nosztalgia

|

Hirdetés

Legutóbbi összesítőnk óta nagy változásokon ment keresztül a magyar Box Office toplista. Melissa McCarthy legújabb vígjátéka, A Főnök egész szép számokat volt képes produkálni és ezzel a 16. hét legnagyobb heti bevételét is produkálta, tehát a lista első helyére vándorolt és ez talán így is fog maradni nagy kihívó híján május elejéig, amikor is megérkezik majd az Amerika Kapitány: Polgárháború. Erre a hétre négy premier jutott: Megérkezett a semmiből felbukkanó Cloverfield Lane 10, amelyet eddig egészen nagy titkolózás övezett és csupán 2 hónappal a bemutató előtt leplezett le J.J. Abrams. Annak ellenére, hogy nem igazán lett beharangozva a film egészen magas számokat tudott produkálni a hazai pénztáraknál is. A zárt szituációs thriller mellett egy kis nosztalgia is belefért a kínálatba, ugyanis újraélesztették a Jöttünk, láttunk, visszamennénk filmsorozatot is egy újabb rész erejéig. A bátor Godefroy lovag és hűséges segédje Jacques-Foches még mindig képes elég nézőt becsalni a mozitermekbe. De egy magyar filmmel is bővült a kínálat, méghozzá egy egészen formabontó alkotással, ugyanis elkészült az első magyar időutazós sci-fi is, Madarász Isti rendezésében. A Hurok a hetedik helyen nyitott, de egy ilyen erős mezőnyhöz képest ez nem is rossz teljesítmény. Ez viszont nem mondható el a hét utolsó újoncáról, ugyanis a Nyakas kakas csak az lista utolsó helyét tudta megcsípni. Úgy látszik nem igazán rajongunk a mexikóiak által készített animációs filmért. A magyar Box Office április 14-20. heti toplistája: [caption id="attachment_86980" align="aligncenter" width="1024"]

A Magyar Box Office 16. heti toplistája
A magyar Box Office 16. heti toplistája[/caption]
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.