Hirdetés

Magyar Box Office 50. hét - Dínó tesók, Krampuszok és Szemekbe zárt titkok

|

Hirdetés

Az 50. hét box office toplistájának élére a híres young-adult regényen alapuló, Éhezők viadala: A kiválasztott befejező rész jutott fel, ezzel a háttérbe szorítva A kémek hídját. A rendező zseni Steven Spielberg és a minden filmben zseniális Tom Hanks negyedik közös munkája ugyan több nézővel büszkélkedhetett, de Katniss utolsó kalandja nagyobb bevételre tett szert a nyitó mozik száma miatt. A rajongók megragadták az alkalmat, mivel úgy néz ki több Éhezők viadala mozira nem számíthatunk. Habár ez a magyar bevételeken nem változtat semmit, van, aki már kilencszer is látta Hanks hidegháborús drámáját. Ezen felül a héten három premierfilmmel is bővült a kínálat ezen a héten. A legnagyobb bevételre a Pixar legújabb alkotása Dínó tesó tett szert, amely egy egészen érdekes alapgondolatból indult ki, miszerint milyen lenne a jelenünk ha nem haltak volna ki a dinoszauruszok. A heti premierek ezüst érmét a 80-as évekbeli horrorfilmek hangulatát megidéző karácsonyi horror, a Krampusz érdemelte ki. A hét harmadik premiere Szemekbe zárt titkok volt, amely az azonos című regény, és 2009-ben készült Oscar-díjas argentin film alapján készült. Hollywood nem bízza a véletlenre a dolgot, hiszen a remake főszerepében olyan színészeket láthatunk, mint a szerep kedvéért szépségért feláldozó Julia Roberts vagy a 12 év rabszolgaságban fantasztikus alakítást nyújtó Chiwetel Ejiofor, a Kártyavárban Kevin Spacey kabinetfőnökeként feltűnő Michael Kelly és még jó néhány ismert arcot, akiket láthattunk már kisebb-nagyobb produkciókban. Nos, ez lett volna az eheti összesítés. Ti mely filmeket láttátok már a heti premierek közül? A december 3-9. heti magyar Box Office top 10-es listája: [caption id="attachment_74317" align="aligncenter" width="1024"]

Az 50. heti magyar toplista
Az 50. heti magyar box office toplistája.[/caption]
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.