Hirdetés

Magyar Box Office 31. hét - Minyon láz, Hangyányi siker

|

Hirdetés

A Minyonok már július eleje óta töretlenül uralják a magyar mozikat, a később érkező legkisebb Marvel hős, A hangya 75 ezer fős nézőszáma is eltörpül a tic-tac lények mellett. Ted jogi küzdelme 45 ezer nézőt vonzott a vásznak elé. Ryan Reynolds önkívületi állapotára pedig közel 30 ezer ember volt kíváncsi. Az Agymanók ugyan a fentiekhez képest több moziban nyitott, mégis csak az 5. helyre ért fel. A Jurassic World minden idők 3. legjövedelmezőbb filmjévé lépett elő, ezzel beelőzve a Bosszúállókat. Ezek után kíváncsian várjuk, melyik film bevétele fogja megugrani ezt a lécet az év hátralévő részében érkező filmek közül. Azt hiszem mindenkinek van egy tippje. A teljes hazai box office top 10-es listája július 23 - 29. héten:

boxoffice31
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.