Hirdetés

Magyar Box Office 35. hét - Nyár végi kémdömping

|

Hirdetés

Úgy látszik a nyár utolsó hónapja a kémkedésről szól, ugyanis Guy Ritchie stílusos, 60-as évekbeli tv kémsorozaton alapuló újabb bromance kalandja, az U.N.C.L.E. embere érdekelte legjobban a magyar nézőket. A hónap elején hazánkba került újabb Tom Cruise egotrip is elég szép számokat produkált, pontosan 31 190 ember volt kíváncsi a Mission: Impossible - Titkos nemzetre. A nyár legnagyobb slágere, a Minyonok még mindig tartja helyét a top 3-ban. Az Irány a bárka című animációs film és a Sinister folytatása nem volt ilyen szerencsés, mindkettőjüket bedarálta a kémdömping. Így zárásképp, a Universal kaszálta a legtöbbet idén nyáron, a stúdió gondozásában készült Jurassic World minden idők legnagyobb bevételű filmjévé avanzsált. Azért a Universal mellett más stúdiókat sem kell megsajnálni, ehhez fogható mozibevételek utoljára 2012-ben voltak. De még közel sem járunk az év végéhez és még vár ránk számos sikervárományos film az ősz közeledtével. Magyar Box Office bevételek augusztus 20. és 26. között:

11960507_1013208615408761_887303079_o
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.