Hirdetés

Magyar Box Office 36. hét - Nyár búcsúztató Vakáció

|

Hirdetés

Újabb hét, újabb premierek. A többnyire komor hangulatú ősz kezdi felváltani a napsugaras vidám nyarat, a magyar mozi közönség pedig, hogy még egyszer nyarat érezzenek az iskola vagy munka előtt az újgenerációs Griswold család kevésbé tökéletes vakációját választották. A 47-es ügynök akcióparádéja a Vakációhoz képest pedig közel fele annyi nézőszámmal a második helyen végezte. A nyár végi kémdömping még mindig kihatással van erre a hétre is, Guy Ritchie tv sorozat remake-je, az U.N.C.L.E. embere népszerűsége csökkent valamennyit, de elég korrekt nézőszámot produkált ahhoz, hogy a 3. helyen végezze. A hét harmadik premierje már nem kapott annyi figyelmet. Judd Apatow vígjátéka, a Kész katasztrófa nézettsége csak a 4. helyre volt elég. A vígjáték rajongók bizonyára jegyet váltottak/váltanak majd a Vakációra vagy a Kész katasztrófára azok, akik pedig egy komolyabb hangvételű filmre vágynak, már nem kell sokat várniuk, hiszen a hónap második felében, pontosabban szeptember 17-én érkezik az ősz egyik legígéretesebb drámája, a megtörtént eseményeken alapuló Everest. Ha már addig nem bírjátok, akkor ne habozzatok, ragadjátok meg a lehetőséget, hogy premier előtt láthassátok Baltasar Kormákur monumentális, rengeteg feszültséget ígérő hegymászódrámáját. A Magyar Box Office 36. hetének top 10-es listája:

36het
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.