Hirdetés

Magyar Box Office 37. hét - Zac Efron csúnyán elhasalt

|

Hirdetés

Az ősz első hetében érkező premierek nem vettek túl erős rajtot. A nyár még tovább tart a mozitermekben, ugyanis A Szállító: Örökség kifogyott az üzemanyagból, mielőtt komoly veszélyt jelentett volna a Vakáció stabil helyezésére. Az U.N.C.L.E embere rendületlenül tartja helyét, ez érthető, hiszen igazi versenytársa nincs a jelenlegi premierek között. A hét egyértelmű vesztese Zac Efron új filmje, a Miénk a világ lett, hiszen csak a 8. helyre tudott felkapaszkodni az első héten, viszont külföldön sem biztató a helyzet, a film nagy eséllyel 2015 egyik legnagyobb bukásaként lesz majd elkönyvelve. Ami viszont figyelemre méltó, hogy a Minyonok közel 700 ezres nézőszámnál jár országos szinten, ez nem meglepő, hiszen a július 9. premiere óta hétről-hétre biztos helye volt a Box Office listákon, de ez még nem minden, ugyanis az 1 milliárdos álomhatárt is átlépte világszinten, ezáltal az idei év legnagyobb sikerű animációs filmjévé avanzsált. A Magyar Box Office bevételek top 10-es listája a szeptember 3. - 9. héten:

37
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.