Hirdetés

Magyar Box Office 38. hét - A (sz)ex az oka a nézettségnek

|

Hirdetés

A magyar nézőket úgy látszik mágnesként vonzza egy jó romantikus vígjáték ígérete, hiszen A (sz)ex az oka mindennek (az ötletes, ám kevésbé jól csengő címválasztás ellenére) az első heti nézettségével felkúszott egészen a Vakáció mögé, így a heti premierek közül egyértelműen Jason Suidekis vígjátéka nyert. A Víkend képtelen volt felvenni a versenyt a Szállítóval, így az megtartotta helyezését a harmadik helyen. Az Akadémia kedvence, Meryl Streep legújabb alkotása sem dübörög annyira, de azért még is sikerült legyűrnie a 47-es ügynököt. Az útvesztőt túlélő fiatalok Tűzpróbája pedig 5080 nézőt vonzott be a vásznak elé a premier estéjén. A nézettséget tekintve nem egy erős hét volt, de a sikervárományos filmek még csak most érkeznek, szóval nemsokára kicsit felrázódnak majd az események. A Magyar Box Office top 10-es listája a szeptember 10-16. héten:

38
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.