Hirdetés

Magyar Box Office 39. hét - Az Everest csúcsra tört

|

Hirdetés

Az Everest jött látott és győzött. Sikeresen meghódította a rendíthetetlen magyar box office lista csúcsát, amelynek rekordtartója már második hete a Vakáció volt. A sztárparádés hegymászó dráma könnyedén vette az akadályokat, tetemes 55 ezer nézővel könnyen a lista élére került. Ennek ellenére közel sincs biztos helye, hiszen közvetlenül a nyomában lohol egy csapat tinédzser, akik tűzpróbája egy hajszálnyival kevesebb, egészen pontosan 784 nézővel kevesebbet csalogatott be a termekbe. A hét harmadik premiere, az Abszurd alak, viszont úgy tűnik, hogy túl abszurdnak bizonyult a magyar közönség számára, ezért neki csak a lista 5. helyén jutott hely. Mátyássy Áron Víkendjére pedig alig 4 ezren váltottak jegyet és az újonnan érkezők által kialakított erős mezőny miatt ez csak a 9. helyre volt elég. A Magyar Box Office top 10-es listája a szeptember 17-23. héten:

39het
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.