Hirdetés

Magyar Box Office 40. hét - A nyári filmek utolsó rohama

|

Hirdetés

Akik a nyarat valamilyen módon bebábozódva töltötték, most kiszabadultak teljes elszigeteltségükből és az elvesztett idő bepótolására a nyár néhány maradandó címét választották. Ez lehet az egyetlen magyarázat, amiért a Minyonok a múlt heti helyezésükről felugrottak a 6. pozícióba közel 10 ezer nézővel. De a sárga tic-tac lények mellett hasonló előrelépést tett a Mission: Impossible - Titkos nemzet is, ugyanis múlt héten nem szerepelt a listán, most pedig Woody Allen Abszurd alakját legyűrve a 8. helyre került. A Víkend kiruccanása úgy tűnik véget ért, nézettsége előző héthez képest sokat romlott, már a listára sem fért fel. A héten egyedüli premierként Anne Hathaway és Robert De Niro vígjátéka, A Kezdő érkezett. Meg kell hagyni elég szépen teljesített, hiszen el is happolta a Tűzpróba ezüstöt érő helyezését, egészen pontosan 4035 néző segítségével. Az Everest pedig félhet, ugyanis jövőhéten érkezik egy marsi túlélő, aki komoly veszélyt jelenthet előkelő pozíciójára. A Magyar Box Office top 10-es listája a szeptember 24-30. héten:

40het
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.