Hirdetés

Magyar Box Office 47. hét - A Spectre az élen

|

Hirdetés

Újabb hét, újabb betekintés a magyar Box Office bevételek listájára. Ahogyan 2012 novemberében, idén is várható volt, hogy a mozik teljes Bond lázban fognak égni. Nos, a Spectre nem okozott csalódást bevétel szinten és fantasztikus számokat produkál már november 5. óta. A 47. héten nyitó Johnny Depp nagy visszatérő mozijaként emlegetett Fekete mise sem produkált rossz számokat, ugyanis egészen a második helyre sikerült felkapaszkodnia. Úgy látszik, hogy az október 8. óta futó Hotel Transylvania még mindig szörnyen jó, hiszen nem sokkal maradt el nézőszámban a novemberi premierek mögött és összesítve pedig már 275 ezer nézőnél jár. Ebben a hónapban érkezett egy magyar premier is. Az Anyám és más futóbolondok a családból több mint 13 ezer nézőt vonzott be a hónap eleje óta. A magyar Box Office 2015 november 12 - 18. heti top 10-es listája:

47.het
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.