Hirdetés

Magyar Box Office 5. hét - De Niro és Efron elszabadul

|

Hirdetés

Robert De Niro mostanában szorgosan dolgozik azon, hogy eddigi karrierjét romba döntse gyenge minőségű vígjátékokkal. Legújabb ilyen kalandja a Nagyfater elszabadul lett, amely szépen felkúszott az 5. heti Magyar Box Office toplista élére. A százezres nézettséget produkáló De Niro és Efron "móka" után a második helyre A visszatérő került. Alejandro G. Innaritu és Leonardo DiCaprio Oscar-díj esélyes moziját január 14-ei premiere óta 162 ezren tekintették meg. A film elkészítésének körülményeiről egy gyönyörű dokumentumfilmet is készítettek, amit a 20th Century Fox Youtube csatornáján tettek közzé. Eközben a Star Wars: Az ébredő erő hazánkban már jócskán az 1 milliós határ fölött jár nézettségben, míg világszinten bevételi szempontból átlépte a 2 milliárdos mérföldkövet is. A stáb egyetlen pillanatra sem állt meg ünnepelni a sikereket, ugyanis már kezdetét vette a VIII epizód forgatása. A jelenlegi mozikínálaton kívül több, kisebb-nagyobb filmes program is rendezésre kerül hazánkban, amelyekről többet a februári eseményajánlónkból tudhattok meg. A magyar Box office január 28-február 3 heti toplistája: [caption id="attachment_79833" align="aligncenter" width="1024"]

Az ötödik heti Box Office toplista
Az ötödik heti Box Office toplista[/caption]
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.