Hirdetés

Magyar Box Office 6. hét - Nagy figyelmet kapott a bankbotrány

|

Hirdetés

Ezen a héten számos új premier érkezett, szinte minden zsánert lefedő premierekkel bővült a mozik kínálata, ám egyik sem volt képes megfosztani trónjától a Nagyfater elszabadult. Ennek ellenére mégis meglepő változások léptek fel a toplistán. A heti premierek közül a legnagyobb bevételt Adam McKay igaz történetet feldolgozó, sztárparádés pénzügyi drámája érte el. Az Akadémia által öt Oscar-díjra jelölt A nagy dobás meglepően jól szerepelt a kasszáknál. A többi díjszezonban érkező film közül egyedül A visszatérő volt képes kimagasló eredményeket elérni. Február 18-án kerül mozikba a díjszezon másik utolsó nagy címe, a 6 Oscar-díjra jelölt Spotlight - Egy nyomozás részletei, amely még változtathat a jelenlegi felálláson. A film egyébként már csak témája miatt is nagy visszhangot keltett, szóval érdemes lesz odafigyelni rá. Továbbá ezen a héten érkezett még egy vígjáték premier is. A Marlon Wayans főszereplésével készült A fekete ötven árnyalata, amely szintén szép számokat produkált a kasszáknál és ezzel a dobogó legalsó fokára sikerült feltornáznia magát. Megérkezett a The Walking Dead sztárjának hollywoodi belépőfilmje is. A fiú nem nyitott túl erősen, hiába Lauren Cohan, de azért mégsem panaszkodhat. A Star Wars: Az ébredő erő továbbra is kötelező szereplője a heti listáknak és még a Saul fia is épphogy felfért. A 2016 február 4-10. heti Box Office toplistája: [caption id="attachment_80462" align="aligncenter" width="1024"]

Box Office toplista
Box Office toplista[/caption]  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.