Hirdetés

Magyar Box Office 9. hét - A pofázó zsoldos arat a pénztáraknál

|

Hirdetés

Véget ért a Nagyfater elszabadul több hete fennálló uralma. Az Efron-DeNiro páros alpári vígjátékát az erőszakos, káromkodó zsoldos rég óta áhított saját filmje, a Deadpool taszította le a magyar Box Office toplistájának trónjáról. A több hónapja tartó, kitartó kampány megtette hatását és a film korhatár besorolása ellenére hihetetlen számokat produkált a kasszáknál. Úgy látszik az antihős hozta el a megnyugvást minden filmszerető lelkébe, mivel korábban helyreállította a februári nyitóhétvégék rendjét is. A 20th Century Fox, sőt más stúdiók számára remélhetőleg jó ideig fennmarad a Deadpool példája és nem félnek majd bevállalni az R-es besorolást a jövőben. A film egyébként óriási nyereség a stúdió számára, hiszen az 50 milliós költségvetést már bőven meghaladta a világszinten 673 milliónál tartó bevétel. Ehhez az eredményhez természetesen hozzájárult Magyarország is. Hazánk viszonylatában is remek a helyzet, ugyanis a február 11. premier óta töretlen a film népszerűsége, ezt legjobban a hét elején érkező Ave Cézár szenvedte meg, de az Egyiptom istenei sem járt közel ahhoz, hogy feljusson az első helyre, pedig hazánkban nagy piaca van a látványfilmeknek és a vígjátékoknak. A magyar Box Office 2016. február 25 - március 2. heti toplistáját lejjebb láthatjátok: [caption id="attachment_82754" align="aligncenter" width="1024"]

Magyar Box Office 9. heti toplista
Magyar Box Office 9. heti toplista[/caption]
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.