Hirdetés

Magyar előzetest és plakátot kapott a Danny Collins

|

Hirdetés

Megérkezett a Danny Collins szinkronos trailere, amelyben Al Pacino egy kiöregedett rocksztárt alakít. Ha emlékeztek még a sztorira, Pacino karaktere, Danny Collins régi slágereivel haknizik és nagyon úgy tűnik,  hogy mindene megvan, ami kell (pénz, hírnév, gyönyörű menyasszony és rajongók), azonban az elmúlt évek nem múltak el nyomtalanul, hősünk kikészül. Amikor menedzsere (Christopher Plummer) megmutat Dannynak egy levelet, amelyet John Lennon írt neki 40 évvel ezelőtt, úgy dönt, hogy megfogadja példaképe tanácsát és mostantól azt teszi, amit a szíve diktál. A Danny Collins május 28-án jelenik meg Dan Fogelman (Last Vegas, Őrült, dilis szerelem) írásában és rendezésében, alant a szinkronos előzetest és a magyar plakátot láthatjátok: https://www.youtube.com/watch?v=Vp6joLOJ2_4&feature=youtu.be

unnamed
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.