Hirdetés

Magyar népmeseként gondolta újra a Star Warsot ez a tehetséges srác

|

Valahogy így festenének a Star Wars szereplői, ha George Lucas Magyarországra születik.

Hirdetés

Ha egy kicsit lecsupaszítjuk a Csillagok háborúja történetét, magunk mögött hagyjuk a sci-fi elemeket, akkor egy egyszerű mesét kapunk egy szegény paraszt fiúról, aki szeretne elszakadni otthonról és valami nemesebb célt keresni az életben. Ebből a szemszögből nézve már nem is állunk olyan messze egy klasszikus magyar népmese történetétől.

Hirdetés

Marton Ádám eljátszott a gondolattal, hogy milyen lenne a Star Wars világa a népmesék köntösében és rajzaival megalkotta Égbenjáró Lukácsot, Lilla hercegnőt, Magányos Jánost és még sok más kreatív karaktert. A művész facebook oldalán rengeteg kép között böngészhettek, addig is itt van néhány kedvcsinálás gyanánt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.