Hirdetés

Magyar rendőrök láthatták először Az utolsó műszakot

|

A magyarországi forgalmazó (a Big Bang Media) a hagyományos premier előtti vetítések helyett az ORFK nyomozóinak és utcai járőreinek mutatja be elsőként Az utolsó műszak című krimit szerda este.

Hirdetés

A film amerikai nyitóhetén első volt a bevételi adatokat tekintve, nálunk e héten indul a mozikban. A film két fiatal Los Angeles-i zsaru (Jake GYLLENHAAL és Michael PEÑA) mindennapjait meséli el, a kritikák szerint rendkívül élethűen megvalósítva, ezért gondolt arra a magyar forgalmazó, hogy először a magyar rendőröknek mutatja meg a filmet. A krimi az IMDb-n 8,0 ponton, a kritikákat gyűjtő és átlagoló rottentomatoes-on 86%-on áll. /Parlux/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.