Hirdetés

Díjnyertes természetfilmeket is nézhetünk ingyen

|

Bár a Vad erdők, vad bércek premierjét a helyzetre való tekintettel el kellett tolni, azonban az alkotók mégsem hagytak minket "üres kézzel".

Hirdetés

A Pannonia Entertainment március 26-ra tervezte a Magyar Filmdíjat nyert magyar természetfilm, a Vad erdők, vad bércek - A fantom nyomában mozipremierjét, azonban a koronavírus miatti veszélyhelyzetre való tekintettel későbbre halasztották azt. A film készítői azonban gondoltak azokra is, akik számítottak a következő természetfilm-adagjukra, ugyanis ingyenesen elérhetővé tették három korábbi alkotásukat. 

Hirdetés

A NatFilm Hungary alkotópárosa, Mosonyi Szabolcs és Bagladi Erika felajánlásának hála a természetfilmek kedvelői addig sem maradnak látvány és részletgazdag felvételek nélkül, amíg megjelenik legújabb művük, ugyanis három korábbi munkájuk, a Vad Szigetköz, a Vad Kunság és a Tiltott zóna elérhető a YouTube-csatornájukon, méghozzá teljes hosszában, HD minőségben. A 2013-ban megjelent, többszörös díjnyertes Vad Szigetköz - A szárazföldi delta két főszereplője az európai hód és a nagy kormorán, a narrátor pedig Szersén Gyula: 

A 2016-os Vad Kunság - A Puszta rejtett élete a Kiskunság és a Nagykunság gazdag élővilágát mutatja be a maga "vadságában", egymásba folyó epizód-szerű történeteken keresztül. A film a 2. Magyar Filmhéten elnyerte a Legjobb ismeretterjesztő filmnek járó díjat, narrátora Csernák János.

 

Végül a 2017-ben debütált Tiltott Zóna - Harctéren a vadvilág a Budapesttől nem messze lévő tiltott zónára fókuszál, ahol másfél évszázada folynak a harcászati gyakorlatok, viszont számos növény- és állatfaj éli itt titkos életét, közöttük olyan ritka lények is, amelyek szinte teljesen eltűntek a megművelt, alföldi tájról. A film narrátora Háda János.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.