Hirdetés

Magyarországra látogat Terence Hill

|

Akár személyesen is találkozhatunk a hazánkban hatalmas népszerűségnek örvendő veterán színésszel.

Hirdetés

Terrence Hill hamarosan új filmmel rukkol elő, amiben nem csupán a főszerepet tölti be, hanem még a rendezést is magára vállalta. A Nevem: Thomas népszerűsítési kampányának egyik állomása kis hazánk lesz, ahová szeptember 20-án érkezik a színész.

Hirdetés

A 80-hoz közelítő Hill a Facebookon jelentette be érkezését, méghozzá nem is akárhogyan, hiszen magyarul szólt a rajongókhoz. Elárulta, hogy több helyszínen is találkozhatnak vele a filmkedvelők, ráadásul egyúttal a film szinkronos előzetesét is közzétette, hogy ezzel csigázza fel a magyarokat. A Nevem: Thomasban Hill egy Harley Davidson motorra pattanva hagyja el Olaszországot és egészen Spanyolországig robog annak reményében, hogy megtalálja önmagát. Az úton nem maradhatnak el a tőle megszokott bunyók sem.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.