Hirdetés

Magyarországon is elindult a Netflix

|

Hirdetés

Nálunk is megkezdi - sőt, mi több, már MEGKEZDTE!!! - működését a Netflix, a világ jelenleg legnépszerűbb online videótékája, ezzel 60-ról 190-re ugrott a támogatott országok száma, amely hatalmas bővítés és amelyre már most regisztrálhatunk. A Netflix háromféle előfizetést kínál Magyarországon: havi 8 euróért 1 képernyőn és SD felbontásban lehet nézni a kínálatot, 10 euróért már 2 képernyő és HD minőség jár, 12 euróért pedig 4 képernyős megtekintést és HD / Ultra HD minőséget kapunk. A felület (egyelőre) teljesen angol, magyar feliratot, szinkront ne keressünk, de ez vélhetően változni fog a közeljövőben. Első körben 30 napos próbaregisztráció szükséges a szolgáltatás igénybevételéhez, amelyhez meg kell adni a bankkártyaszámunkat. Az előfizetés bármikor lemondható, az első számlázási napig pedig nem fogja megterhelni a számlánkat. Talán mondanunk sem kell, hogy a Netflix emellett olyan minőségi sorozatokért felelt az elmúlt években, mint a House of Cards, és a Marvel két sorozata, a Daredevil és a Jessica Jones.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.