Hirdetés

Magyarul is folytatódhat a Dragon Ball

|

Lippai László színész elárulta, hogy tavaly új Dragon Ball epizódok szinkronján dolgozott.

Hirdetés

Régóta várják már a magyar anime rajongók, hogy az újabb Dragon Ball epizódokat magyarul is élvezhessék. Sokáig nem tűnt valószínűnek, hogy ez összejöjjön, de most legnagyobb örömünkre elég kedvezőnek tűnik a helyzet.

Hirdetés

Dragon Ball Podcast HUN YouTube csatorna friss videójánál Lippai László színművész vendégeskedett, akit rengetegen Son Goku hangjaként ismernek. A beszélgetés során a színész elárulta, hogy nem is olyan régen új Dragon Ball részekhez volt alkalma a hangját adni.

"Azt nem tudom, hogy melyik szériára gondoltok, de azt tudom, hogy a tavalyi évben megcsináltunk 76 részt, leszinkronizáltuk, de most én is azt hallottam, hogy ennek a japán forgalmazója új epizódokkal akarja kiegészíteni ezt a történetet, mert nemcsak Magyarországon, hanem külföldön is akkora sikere van, illetve Japánban, hogy erre hatalmas igény van. És most azt hallottam, hogy elkezdték ott is rajzolgatni a sorozatot. Hát bízom benne, hogy meg tudják a magyar szinkronstúdiók vásárolni."

A legvalószínűbbnek azt tartjuk, hogy a Dragon Ball Supernek készült el a szinkronja, de sajnos ezt Lippai sem tudta megerősíteni. Azonban tekintve, hogy a színész 76 rész leszinkronizálásáról beszélt igencsak megdobja annak az esélyét, hogy a Superről legyen szó, aminek szintén 76 epizódba telt, hogy lezárjon egy fő történetszálat, amit az első évadnak is tekinthetünk.

Kíváncsiak vagyunk, hogy mikor és melyik csatornára érkezhetnek végül az újonnan elkészített részek. A teljes beszélgetést ebben a videóban hallgathatjátok meg:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.