Hirdetés

Mahershala Ali lehet A törvény nevében folytatásának főszereplője

|

Lassan talán zöld utat kap a kritikus-kedvenc sorozat harmadik szezonja.

Hirdetés

Semmi nincs még kőbe vésve, de egyes források bizton állítják, hogy a Holdfény-beli alakításáért Oscar-díjjal frissen jutalmazott Mahershala Ali lehet az, aki Woody Harrelson, Matthew McConaughey, Colin Farrell és Taylor Kitsch nyomdokaiba léphet A törvény nevében harmadik szezonjában. Akik több sorozatot néznek, többször is találkozhattak már a nevével: láthatták a Luke Cage-ben, illetve a Kártyavár című sorozatokban is. 

Hirdetés

Szerződés elvileg nincs még véglegesítve, nincsenek aláírva a papírok, így hivatalosnak semmit nem tekinthetünk, de biztos befutónak tűnik a színész. Mindeközben bár a történetről konkrétan nulla információnk van, azt tudni véljük, hogy az első két évadban íróként közreműködő Nic Pizzolatto már legalább két epizódnyi forgatókönyvet leszállított. De hogy a vérfrissítés (melyre a hányattatott sorsú és mostoha fogadtatású második évad után valószínűleg sokak szerint szükség van) ezen a téren is megtörténjen, egy másik írót is fogadtak Pizzolatto mellé: David Milch-et. Milch működik majd közre az egyes epizódok megírásában és a cselekmény kidolgozásában, ő pedig már a Deadwood-ban is szerepet játszott íróként, valamint a New York rendőreit és a Zsarublues című szériákat is jegyezte. Nem mondható tehát, hogy ismeretlen lenne számára a bűnüldözés területe. 

Az HBO egyik koronaékszerének tartott sorozat harmadik évadjának premierjéről értelemszerűen még nincsen hír, de bízunk abban, hogy jövőre már nézhetjük - csak el ne kapkodják a dolgokat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.