Hirdetés

Maigret - hazánkba is megérkezik Rowan Atkinson krimisorozata

|

Az ikonikus brit felügyelő, George Simenon regényalakja már több feldolgozást is kapott, a legújabb viszont több szempontból is különleges.

Hirdetés

A főszerepet ugyanis az eddig komikus szerepeiről ismert Rowan Atkinson alakítja, aki a Fekete Viperában, a Mr. Beanben, a Dilizsarukban és a Johnny English-filmekben is humorosabb oldalát mutatta meg, most viszont Maigret felügyelőként nem csak komolyabb, hanem komorabb énjét is előtérbe kell helyeznie.

Hirdetés

A MűsorVízió írta meg, hogy az RTL Klub fogja bemutatni - kis meglepetésre - a legnézettebb brit kereskedelmi adó, az ITV által készíttetett új Maigret-feldolgozás első részét, melynek címe Maigret csapdát állít.

A tavaly ősszel forgatott két új tévéfilm azonban nem csak a címszereplőjét alakító színész miatt különleges. A stáb ugyanis tavaly ősszel Magyarországon vette fel a jeleneteket, és ezért utazott hazánkba a világhírű brit színész, Rowan Atkinson is. Az RTL Klubon július 23-án, 19:50-kor debütáló részt Budapesten és Szentendrén forgatták és magyar színészek is szerepet kaptak benne.

A második rész hazai bemutatójáról egyelőre még nem tudni semmit, mivel még az ITV sem tűzte műsorára, de az már biztos, hogy lesz folytatás, hiszen az első részt több mint 7 millió brit nézte, ezért újabb két részt forgatnak majd a szériából - vélhetően ismét Magyarországon.

A képek forrása: RTL Klub

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.