Hirdetés

Maisie Williams a Trónok harca legújabb klipjében

|

Hirdetés

Maisie Williams Jimmy Kimmel-nél vendégeskedett, ahová nem is üres kézzel, hanem a Trónok harca 5. évadának egy rövidke szeletével érkezett. A felvételen természetesen a színésznő karaktere, Arya Stark látható, aki az új évadban már a Keskeny-tenger másik felén próbál szerencsét, ahol egy régi barát után kutat. A bemutatott anyagon kívül, a házigazda természetesen ki is kérdezte Williams-et, aki elárulta, hogy még nem olvasta a könyveket, mert nem szeretne összezavarodni a két idővonal között, illetve azt is megtudhattuk tőle, hogy az oly sok évadon át hordott öltözetét most egy elegánsabbra cseréli. https://www.youtube.com/watch?v=2UwQqgGuJp8

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.