Hirdetés

Maisie Williams elárulta, hogy mikor folytatódik a Trónok harca

|

Az Aryát alakító fiatal színésznő beszélt karakteréről, sőt hónapra pontosan felfedte, hogy mikor számíthatunk az utolsó évad érkezésére.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a Trónok harca 8. és egyben záró évada biztosan nem fog megérkezni idén és 2019-re csúszik a premier. Az év tehát adott, de a várakozás szempontjából nagyon nem mindegy, hogy az első hónapokban vagy az esztendő vége felé közeledve kerül lezárásra az HBO sikersorozata.

Hirdetés

A titok nyitjához most Maisie Williams hozott közelebb minket, aki egy interjúban hónapra pontosan megmondta, hogy mikor folytatódik a Trónok harca.

Azt már tudjuk, hogy forgatjátok a Trónok harca utlsó évadát, de meddig fog ez tartni pontosan?

Decemberben végzünk vele és az első epizód [2019] áprilisban kerül műsorra. Négy hónap marad ezeknek a hatalmas epizódoknak az utómunkájára, amelyek nem kevés energiát igényelnek. Semmiképpen sem lenne jó, ha elsietnénk ezt az évadot. Tartozunk azzal a közönségnek és a rajongóknak, hogy mindent beleadjunk a véghajrában.

Szóval, ha csak a készítők vagy a csatorna nem dönt úgy, hogy valami oknál fogva később szeretnék bemutatni az évadot, akkor valamikor 2019. áprilisa folyamán számíthatunk a Trónok harca visszatérésére. Miután ez tisztázódott rátérhetünk a történetre. Williams szerint bármi megeshet az általa alakított Aryával.

Mindig is azt mondtam, hogy szeretném, ha békére lelne. Nagyon szomorú, abszurd és agresszív dolgok mozgatták eddig az ő történetét ezért szeretném, ha Arya újra megtalálná a valódi énjét és elengedné mindazt a dühöt és bosszúvágyat, ami végigkísérte útján. Örülnék, ha boldog lehetne.

Mint minden hosszúéletű sorozat esetében a vég nem csupán a nézők, hanem a készítők és színészek számára is keserédes lesz. A színésznő erről röviden a következőket mondta:

Nagyon fura lesz, hogy már nem fogunk rendszeresen találkozni a stábbal. Mindannyian olyan jól kijövünk egymással, igazán szoros kötelék alakult ki köztünk.

Viszont a vég valami újnak a kezdete lesz. Williams azon színészek és színésznők közé tartozik, akik után valósággal kapkodni fognak a Trónok harca után és ő már várja, hogy újdonságokban is kipróbálhassa magát.

Igen, az biztos, hogy mostmár több időm lesz más projektekre, amikből eddig kimaradtam, habár én ezt nem egy rossz dologként fogom fel. De várom már, hogy legyen egy kis szabadidőm és én oszthassam be, hogy mit vállalok el egy évben.

Azoknak sem kell aggódniuk, akik mindenképpen látni szeretnék még valamiben Maisie Williamset a Trónok harca előtt, hiszen a színésznő több projektben is érdekelt. Az Amerikában február 16-án bemutatkozó Early Man című animációs filmben ugyan még csak a hangját hallhatjuk majd, de a 2019. februárjában mozikba kerülő X-Men spin-offban, a New Mutantsban teljes erőbedobással jelen lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.