Hirdetés

Majdnem egy kedvelt Star Wars karakter is szerepelt a Kenobi-sorozatban

|

Obi-Wan múltjának egyik fontos alakjáról van szó.

Hirdetés

A duplapengét forgató dathomiri zabrak, Darth Maul A baljós árnyak-beli felbukkanása óta egyfajta közönségkedvencnek számít, dacára annak, hogy inkább csak egy túlképzett, magányos verőlegényként funkcionált. A karakter iránti szeretet persze nyilvánvalóan annak is köszönhető, hogy később a rajzfilmsorozatokban és képregényekben jobban kifejtették, hogy ki is ő valójában. Éppen ezért picit csalódottak is lehetünk, hogy a Kenobi-sorozatban nem teszi tiszteletét. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter legújabb értesülései szerint ugyanis Darth Maul az Obi-Wan Kenobi sorozat egy korai fázisában még fontos szerepet játszott volna. Hogy pontosan mi lett volna a betöltött szerepe, arról sajnos információink nincsenek (és még ezt is tagadja a Lucasfilm). Ha minden igaz, maga Ray Park tért volna vissza a szerepben (aki eredetileg játszotta őt A baljós árnyakban) és a színész már el is kezdett készülni rá, csak időközben változott a felállás. Mindez természetesen nincsen megerősítve, tekintve, hogy mindenki máshogy adja elő a történetet. Jelen pillanatban persze így se maradunk izgalmas mellékszereplő (vagy epizódszereplő?) nélkül, hiszen láthatjuk ismét Darth Vadert, azaz Anakin Skywalkert, sőt, egy újabb összecsapás is várható mester és tanítványa között.

A 2022. május 25-én a Disney+-on elrajtoló sorozatban láthatjuk Ewan McGregor mellett Hayden Christensent (aki Vaderként tér vissza), valamint felbukkan Rupert Friend (az Inkvizítorként), Joel Edgerton (Owen), Bonnie Piesse (Beru), Kumail Nanjiani, Sung Kang és Benny Safdie is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.