Hirdetés

Majdnem előzményfilmet kapott a Kommandó

|

Arnold Schwarzenegger kultikus mozijának színésze nyilatkozott egy esetleges előzményfilm kapcsán.

Hirdetés

1985-ben jelent meg Arnold Schwarzenegger Kommandó filmje, ami egy csapásra hatalmas sikernek örvendett és örvend mind a mai napig. Amellett, hogy egyáltalán nem realisztikus, blőd jelenetek követik egymást és számtalan baki fedezhető fel a másfél órás mozi alatt, végtelenül szórakoztató, igazi bűnös élvezet, amit egy nehéz nap után örömmel néz végig sokadszorra is az ember. A minap Vernon Wells, a film egyik színészének interjújában azt is megtudtuk, hogy sokáig tervben volt egy másik projekt is.

 

Hirdetés

Nem közvetlen folytatás, hanem évekkel korábbra visszamenő előzményfilm, amiben Schwarzenegger mellett Wells is visszatért volna. Az utóbbi egyébiránt Bennettet alakította ("Ereszd ki a gőzt, Bennett!"), és az előzménytörténet kettejük bajtársias kapcsolatának megromlását mutatta volna be. Wells elmondása szerint a film kitért volna arra, hogyan vált Bennettből gonosz és John Matrixből (Schwarzenegger) jófiú, miután bemutatta volna közös katonai szolgálatukat is.

"Valaki egyszer azt mondta nekem, hogy azon gondolkoznak, hogy készítenek egy újabb Kommandó filmet. Azt hittem, rebootban vagy valami hasonlóban gondolkoztak, szóval azonnal rávágtam, hogy "nem csinálhattok még egy Kommandót: az klasszikus, ez meg giccses lenne", mire gyorsan helyreigazítottak, hogy nem rebootolni szeretnék, hanem sokkal inkább előzményt kreálni neki, és arra gondoltak, engem is beletesznek. Ez mondjuk működhet is. A kezdetekig akartak visszamenni, bemutatni, hogyan romlott meg a kapcsolatunk, hogyan lettem én a rosszfiú, míg az Arnie játszotta Matrix a jófiú. Sokféle pletyka keringett ezzel kapcsolatban, de végül jó volt hallani valakitől komolyan is. És persze azt se tudjuk biztosan, hogy Bennett meghalt-e. Lehet, hogy nem…"

- nyilatkozta Wells.

Nyilvánvalóan késő bánat lenne hinni egy ilyen előzménytörténetben, sőt a színészeket elnézve már egy folytatásban is, ami valamilyen szinten jobb is. Nem kell mindennek folytatást meg előzményt forgatni, a Kommandó pedig ezek közé tartozik. De ti mi gondoltok, megnéztetek volna egy ilyen történetű előzményfilmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.