Hirdetés

Majdnem láthattuk Harley Quinn eredeti kosztümjét

|

Hirdetés

Szuperhős-kosztümökkel mindig csak a baj van. Valami változtatást mindig muszáj eszközölniük rajtuk, mert vagy nem néznének ki jól élő személyeken, mozgásban, vagy csak AZT HISZIK, hogy nem néznének ki jól élő személyeken, mozgásban. Például a közelgő Suicide Squad egyik főszereplőjének, Harley Quinnek a kosztümjét is kikukázták és másképp öltöztették fel őt, mint a rajzfilmben/képregényben. Oké, a képregényben látható kosztüm valóban, kicsit őrült. Kicsit "túl" képregényes, talán? De, hiszen egy képregényfilmről van szó. No persze Quinnek alapból nincs olyan kiforrott küllemű kosztümje (az évek során azért pár változtatáson keresztül ment) szóval a rajongók részéről ezért sem hallhattunk oltári nagy felháborodást, de egész biztos voltak olyanok, akik csalódottan látták, hogy Margot nem abban a göncben feszít. Szóval, nem ebben:

HarleyQuinn
Margot Robbie volt az egyébként, aki egy interjú folyamán bevallotta, hogy szóba került, hogy ezt viselje a film során, de végül lemondtak róla.
Kipróbáltuk sokféle variációját a kosztümnek. Nem tudom hangsúlyozni, milyen sokféle ruhát és hány variációját próbáltuk Harley öltözékének. Kipróbáltuk az "udvari bolond"-jelmezt, a korzetet és szoknyát, a bőrgatyát, nagyjából mindent, ami lehetséges. Tetszik, ahol végül kikötöttünk. És ki tudja, talán a folytatásban az "udvari bolond"dal megyünk tovább. Úgy vélem, ez a lehetőségek világa.
Szóval a jövőben bármi előfordulhat. Viccet félretéve, valóban furcsa lett volna ez az udvari bolond-szerelés a filmben, talán a többiek közül túlságosan kilógott volna, de egy ilyen őrült világban, amelyet a film feltételezhetően felvázol, talán mégsem lett volna "annyira" kirívó. Vagy mégis? Ti mit gondoltok?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.