Hirdetés

Megvalósulhatott volna egy élőszereplős A sötét Igazság Ligája crossover

|

A fél karunkat adtuk volna ezért a találkozásért.

Hirdetés

A DC népszerű történetét, a Végtelen Világok Krízise minisorozatot adaptáló ötrészes crossover alaposan felforgatta az Arrowverzumot, amit a járványhelyzet miatt berekesztett forgatásokra való tekintettel a The CW ismét műsorra tűzött. Marc Guggenheim kapott az alkalmon, hogy egy podcast keretében újabb érdekességeket áruljon el az eseményről, köztük egy olyan végül megvalósulatlan ötlettel, ami a sötét Igazságliga két tagját egyesítette volna.

Hirdetés

Sokan a képregény adaptációk ellen elkövetett legnagyobb bűncselekmények között tartják számon az élőszereplős Mocsárlény-sorozat sorsát, amelyet a DC Universe költségvetési okokból idő előtt elkaszált. Azóta több híresztelés is felröppent azzal kapcsolatban, hogy a széria későbbi évadai előkészítették volna a terepet A sötét Igazság Ligája megalakulásának, ám ha ez önmagában nem lenne elég szívfájdító, a Végtelen Világok Krízisében eredetileg kapott volna egy mini crossovert a csapat két tagja, a már említett Mocsárlény és John Constantine.

"Nagyon szerettem volna, ha Mocsárlény kiemelt szerepet kap a crossoverben, hiszen ha már egyszer ott van Constantine, nem összehozni a két karaktert egyszerűen elszalasztott lehetőség. Csak azt tudom mondani, hogy különféle okok miatt ez végül nem valósulhatott meg."

Guggenheim azt már nem részletezte a beszélgetésben, pontosan milyen okokból nem kaphatott Mocsárlény nagyobb szerepet annál a pár másodpercnél, amíg az alternatív Földeket mutatták a zárómontázsban. A két karakter közös történelme egyébként még a sötét Igazság Ligáján túl is régebbre nyúlik, elvégre a démonvadász eredetileg Alan Moore kultikusnak számító Swamp Thing képregényében került bemutatásra 1985-ben, tehát már csak ezért is adta volna magát a találkozás - természetesen amellett, hogy egyszerűen pazar lett volna.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.