Hirdetés

Május végén térnek nyugovóra a CW sorozatai

|

Hirdetés

Akármennyire várja mindenki a nyarat, egy igazi sorozatrajongó keserédes érzelmekkel vág neki a júniust megelőző pár hónapnak, tudván, hogy kedvenc szériái hamarosan nyári pihenőre vonulnak. A CW csatorna, mely olyan közönségkedvenc sorozatok melegágya, mint az Arrow (A Zöld Íjász), a The Flash (Villám), az iZombie vagy a nemrég elrajtolt Legends of Tomorrow, nyilvánossá tette, hogy mikor is zárulnak le az éppen futó sorozatok aktuális évadjai. A sort az iZombie fogja kezdeni, melynek fináléját április 12-én tekinthetik meg a rajongók, ezt követően pedig a Legends of Tomorrow, illetve a The 100 fúj visszavonulót 2016 első felére május 19-én. Az igazán nagy durranás persze május utolsó hete lesz, amikor is a The Flash második, az Arrow negyedik, a Supernaturalnek (Odaát) pedig tizenegyedik (!!!) évadzáróját vetítik le a CW csatornán. Ti melyik finálét várjátok a leginkább, és melyik sorozat fog hiányozni a legjobban a nyár folyamán?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.