Hirdetés

Májusban veszi kezdetét a Doom Patrol második évada és a Stargirl az HBO GO-n

|

Továbbá a DC Moziverzum tavalyi felvonása is elérhető lesz.

Hirdetés

Májusban is megannyi néznivalót találunk majd az HBO GO kínálatát végigböngészve, azonban a DC rajongóinak kifejezetten érdemes lesz odafigyelni a hónap második felében. Ekkor érkezik ugyanis a különc szuperhőscsapatra fókuszáló Doom Patrol második évada, a szintén a DC Universe égisze alatt készült, de az Arrowverzumban játszódó Stargirl, valamint a tavalyi év egyik legszórakoztatóbb képregényfilmje, a Shazam.

Hirdetés

Az eredeti alkotótól, Geoff Johnstól érkezik az új DC Universe sorozat, a másodéves középiskolás, Courtney Whitmore kalandjait nyomon követő Stargirl, aki a nebraskai Blue Valley-be költözik az anyjával, és annak új férjével, Pattel. A lány egy ifjú hősökből álló valószerűtlen csapatot hoz létre, amely az első szuperhős csapatként (Justice Society of Amerika) felveszi a harcot a múlt gazembereivel. A képregény adaptáció május 19-én startol az HBO GO-n, és heti rendszerességgel kapjuk majd az új epizódokat.

A DC Comics különc csoportját újraértelmező Doom Patrol első évada, ami természetesen elérhető az HBO GO-n szinkronnal és felirattal egyaránt, hétről hétre egyre elborultabb koncepciókkal szórakoztatott minket, és időközben mindenki megkedvelte Robotmant, Negative Mant, Elasti-Womant, Crazy Jane-t és vezetőjüket, Niles Cauldert, a Főnököt. Most már azt is tudjuk, hogy a szedett-vedett társaság történetének folytatása összesen tíz részt számlál majd, és május 29-én, dupla epizóddal veszi kezdetét.

A gyermeklelkű szuperhős Billy Batson egyszerre poénokban gazdag és szívmelengető története pedig május 24-én kerül fel az HBO GO online videotárába, illetve ugyanezen a napon este 20:00 órától az HBO is műsorára tűzi.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.