Hirdetés

Májustól forog a Trainspotting 2

|

Hirdetés

Megnyugtató hírek láttak napvilágot azok számára, akik az eddigi hírek alapján azt gondolták, hogy a nagy kultfilm státusznak örvendő Trainspotting folytatása csak egy szép álom. Maga Danny Boyle erősítette meg a híreket a Humans of Edinburgh nevezetű Facebook oldallal készített interjúja során.  

"Were up in Scotland filming Trainspotting 2 just now. I think what I love most about what I do is the variety, and... Posted by Humans of Edinburgh on Wednesday, 9 March 2016
A posztból kiderül, hogy a rendező 1996 óta először tért vissza forgatni az eredeti film helyszíneire. Elmondása szerint rengeteg változáson ment keresztül a környék, mióta utoljára Skóciában forgatott. Az interjú készítője később a komment szekcióban is igazolta a tényt, miszerint Boyle valóban a városban van, hogy kutatómunkát/előkészületeket végezzen a tényleges munkálatok megkezdése előtt. Az korábban már kiderült, hogy a következő rész Irvin Welsh 2002-ben megjelent, Pornó című regényét veszi alapul. A Pornó ugyan semmilyen módon nem utal rá, mégis a Trainspotting-ból megismert négy karakter, Renton, A beteg srác, Spud és Begbie történetét viszi tovább, amint elmerülnek a pornóiparban. Tehát Ewan McGregor, Jonny Lee Miller, Ewen Bremner és Robert Carlyle is visszatérnek majd ikonikus szerepeikben. Danny Boyle az első részhez hasonlóan John Hodge forgatókönyvíró szkriptjéből rendezi majd a filmet. Egyelőre még nem tudni, hogy mikor láthatjuk a végeredményt, de ilyen tempóval akár már jövő ilyenkor megtudhatjuk hogyan folytatódik Renton és barátainak története.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.