Hirdetés

Man of Steel - Fotón a fiatal Clark Kent

|

Zack Snyder és Christopher Nolan próbálnak olyan eredetfilmet készíteni az acélembernek, melyet a denevérember kapott a Batman: Kezdődik kapcsán. Vajon sikerül majd nekik?

Hirdetés

A válaszra csupán a 2013. június 14-re tervezett premierkor tudunk válaszolni, de azt már most megtudjuk mutatni, hogy miképp fest a 13 éves Clark Kent. Az már régóta ismert tény, hogy Superman megformálója Henry Cavill (Halhatatlanok) lesz, de ki játssza őt fiatal korában? A megfejtés a fenti képen látható, a kép jobb oldalán mosolygó kócos fiú Dylan Sprayberry, aki a 13 éves Supermant keltheti életre. Mellette (balról jobbra haladva) Robert Gerdisch (a filmben Whitney Fordham, Kent osztálytársa) és Jack Foley (Pete Ross) látható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.