Hirdetés

Man of Steel - John Williams dallamai nélkül

|

Korábbról már jól tudjuk, hogy Az acélember (Man of Steel) zenéit Hans Zimmer komponálja vélhetően tökéletesre, de sok rajongóban felmerült a kérdés, hogy mi a helyzet az eredeti verzióval?

Hirdetés

A John Williams féle eredeti Superman zene egyáltalán nem fog egy másodpercig sem visszaköszönni a 2013-as Man of Steel játékidejében - legalábbis Zack Snyder (300, Watchmen) ezt mondta nemrég egy interjúban. A rendező szerint tisztelik és szeretik John Williams egykori dallamait és leborulnak nagysága előtt, de a filmnek nem lesz semmi köze a korábbi Superman epizódokhoz, ennek megfelelően hangzás terén sem hasonlíthat hozzá, hiszen rebootnak szánják. Snyder bízik Hans Zimmer tehetségében, ahogyan mi is, tehát rossz nem sülhet ki abból, hogy ő váltja John Williams munkáját. Az acélember 2013. június 14-én érkezik David S. Goyer (Batman: Kezdődik, A sötét lovag) forgatókönyve alapján, Henry Cavill, Russell Crowe, Amy Adams, Michael Shannon, Kevin Costner, Laurence Fishburne és Antje Traue szereplésével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.